pllanaio


  • Welcome

    Le-Com SH.P.K LeCom është një sallon sanitarie, që merret me shitjen me shumicë dhe pakicë të mjeteve sanitare siç janë: Tushkabina, Lavamana, Wc Guacë, Bateri si dhe me shitjen e dyerve të brendshme dhe të jashtme të blinduara

    Weiterlesen: Welcome